';

Δωμάτια

Χτιστά κρεβάτια, λιτή διακόσμηση και λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν!

ΜΚ Γλάρος - ΔωμάτιαΤο συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων ΜΚ Γλάρος βρίσκεται στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, με εκπληκτική θέα στο σύμπλεγμα νησιών που περιλαμβάνει τον Σκορπιό, τον Κάλαμο, το Μεγανήσι και τη Λευκάδα.

Το εντυπωσιακό κτίριο, σεβόμενο την τοπική αρχιτεκτονική, λειτουργεί ανακαινισμένο, παρέχοντας πέρα από τις σύγχρονες ανέσεις (ατομικά μπάνια, κλιματισμό, ψυγείο, TV, χρηματοκιβώτιο), μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς. Χτιστά κρεβάτια, λιτή διακόσμηση και λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν, μπαλκόνια με θέα στο Ιόνιο, οικογενειακό περιβάλλον, parking αυτοκινήτων και trailer σκαφών, δυνατότητα πρόσδεσης σκάφους μπροστά στο οίκημα.
Περίοδος λειτουργίας: από 15 Ιουνίου έως 15 Οκτωβρίου.

Τα νοστιμότατα πιάτα από την ελληνική κουζίνα που σερβίρονται ακριβώς από κάτω στην παραδοσιακή ταβέρνα του ιδιοκτήτη συμπληρώνουν το σκηνικό της τέλειας «απόδρασης». Εκεί ακριβώς, πάνω στο κύμα, με την πρωινή αύρα και μπουνάτσα θα απολαύσετε και το πρωινό σας, ατενίζοντας τον πεντακάθαρο βυθό.